Home NL

 

WELKOM BIJ

AVAXA DEBT ADVISORS

Avaxa is een onafhankelijke boutique die zich volledig toelegt op debt advisory. Wij richten ons op corporates,(internationaliserende) familiebedrijven en Private Equity. Wij verzorgen de (her-) financiering van uw onderneming, ongeacht de fase waarin uw onderneming zich bevindt. Vanuit uw belang slaan wij de brug naar de financiers uit ons fijnmazige netwerk. En spelen wij voor u het spel scherp maar fair. Met als resultaat een passende financiering, houdbaar voor de lange termijn, tegen de best mogelijke voorwaarden in de huidige financieringsmarkten.

WAAROM AVAXA?

 

Ervaren & Pragmatisch

Onze ruime ervaring, in combinatie met een reputatie van dealmakers met een ‘can do’ en ‘no-nonsense’ mentaliteit, maakt ons tot zeer geloofwaardige onderhandelaars.

All-round

Debt advisory in alle fases van uw onderneming – van groei tot herstructurering. We hebben kennis van een breed pallet aan financieringsinstrumenten en -structuren. Debt advisory in de volle breedte is de kern van ons bedrijf.

Netwerk & 100% onafhankelijk

We zetten ons fijnmazige netwerk van traditionele en alternatieve financiers graag in voor uw onderneming. We zijn volledig onafhankelijk: we hebben één belang en dat is uw belang. We kijken uitsluitend naar wat uw onderneming nodig heeft en wat bij u past.

 

WIE ZIJN WIJ ?

Na succesvolle carriéres in wholesale banking en de internationale adviespraktijk zetten wij bewust de stap naar het ondernemerschap. Aangestoken door de vele ondernemingen waarmee wij de afgelopen jaren hebben mogen werken, hebben wij de ambitie om een nieuwe toonaangevende debt advisory boutique op te bouwen. Een boutique die bij Nederlandse corporates, (internationaliserende) familiebedrijven, private equity en haar portfolio bedrijven top of mind  is als het gaat om ‘triple A’ advies op het vlak van (her)financieringen, financiële herstructureringen en de direct met de (her-)financiering samenhangende cross-sell, zoals cash management en rente/FX derivaten.

linkedin-icon   Lees meer over Martijn Mouwen

linkedin-icon   Lees meer over Lonneke Arntz

linkedin-icon   Lees meer over Floris de Kort

linkedin-icon   Lees meer over Jerry Jansen

linkedin-icon   Lees meer over Bert Greven

NEEM CONTACT MET ONS OP

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren