Nieuwe debt advisory boutique: Avaxa

Nieuwe debt advisory boutique: Avaxa
Martijn Mouwen (43) en Lonneke Arntz (43) zijn in september 2016 Avaxa Debt Advisors gestart, een boutique die debt advisory verleent.

Deze boutique legt zich volledig toe op debt advisory voor corporates, familiebedrijven en private equity. Martijn Mouwen was de afgelopen 6 jaar verantwoordelijk voor de debt advisory-praktijk van PwC. Lonneke Arntz heeft de afgelopen 20 jaar diverse functies binnen de corporate en investment banking tak van Rabobank vervuld.

Avaxa is naar eigen zeggen in staat om ondernemingen in alle fases van de levenscyclus te adviseren. Van organische of acquisitieve groei tot herstructurering. “Aangestoken door de vele ondernemingen waarmee wij de afgelopen jaren hebben mogen werken, hebben wij de ambitie om een nieuwe toonaangevende debt advisory boutique op te bouwen,” aldus Lonneke Arntz.

Mede-oprichter Martijn Mouwen zegt: “Een boutique die verschillende type cliënten kan bedienen en uiteenlopende financieringsvraagstukken kan beantwoorden, was er tot nu toe nog niet. Daar is vraag naar en daar spelen wij op in. Met 40 jaar gecombineerde ervaring in wholesale banking en de internationale adviespraktijk zijn we echte all-round seasoned debt advisors.”

Bewaren