Waarom Avaxa

Bruggenbouwers

Door onze ruime ervaring spreken we de taal van zowel ondernemer, CFO en treasurer als financier. We kennen en begrijpen de belangen achter de door partijen ingenomen standpunten. Gedreven vanuit het belang van uw onderneming, zijn we in staat deze belangen te wegen en met elkaar te verbinden. Met een duurzame brug tussen beide tot gevolg.

Ervaren & pragmatisch

50 jaar gecombineerde ervaring in wholesale banking en de internationale adviespraktijk. In combinatie met een reputatie van dealmakers met een ‘can do’  en ‘no-nonsense’ mentaliteit, maakt ons dit tot zeer geloofwaardige onderhandelaars. Dit leidt voor uw onderneming tot de beste voorwaarden en condities haalbaar in de markt.

All-round

Debt advisory in alle fases van uw onderneming – van groei tot herstructurering. We hebben kennis van een breed pallet aan financieringsinstrumenten en -structuren. We beheersen het financieringsproces van A tot Z, inclusief de direct met de (her-)financiering samenhangende cross-sell, zoals betalingsverkeer en rente/FX derivaten.

Scherp maar fair

We onderhandelen op het scherpst van de snede voor uw onderneming. Maar wel op een manier waar alle stakeholders zich goed bij voelen. We richten ons op die voorwaarden en condities die haalbaar zijn. Dit haalt ruis uit processen waardoor de onderhandelingen gaan over de zaken die er echt toe doen.

Netwerk

Ook debt advisory is mensenwerk. We hebben een fijnmazig netwerk van traditionele en nieuwere, alternatieve financiers. Ook hebben we ervaring met een divers scala aan advocatenkantoren. Binnen al deze partijen hebben we direct toegang tot de juiste personen.

Core

Debt advisory is de kern van ons bedrijf – niet meer en niet minder. Debt advisory in de volle breedte is onze ‘bread & butter’. Niet als bijzaak maar als hoofdzaak: debt advisory is onze dagelijkse business.

Volledig onafhankelijk

We zijn een 100% onafhankelijke boutique. We hebben geen voorkeur voor een bepaalde financieringsoplossing en/of financier. We kijken naar wat uw onderneming nodig heeft en wat bij uw onderneming past. Uitsluitend uw belang bepaalt ons advies.

Lange termijn

Continuïteit is cruciaal, ook voor financieringen. Voor uw onderneming creëren we financieringsoplossingen houdbaar en werkbaar voor de lange termijn.