BE PART OF OUR TEAM

Avaxa Debt Advisors is hiring! We are looking to further grow our boutique and team with various levels of experience. When you are:

  • Experienced in Corporate Lending, Leveraged Finance and/or Financial Restructuring within a bank, fund, or advisory firm / boutique
  • Appealed by providing truly independent advice on financing to corporates, family businesses and private equity
  • Seeking a more entrepreneurial and informal environment to thrive in

Send your resumé and cover letter to:

MIGNON.COOLEGEM@AVAXA.NL

Are you our new enthusiastic colleague?

WIJ ZIJN MOMENTEEL OP ZOEK NAAR:

ASSOCIATE / MANAGER / DIRECTOR DEBT ADVISORY & FINANCIAL RESTRUCTURING

Écht onafhankelijk advies verstrekken over (her)financieringen en financiële herstructureringen? Om haar groeiende klantenbasis van familiebedrijven, corporates en private equity te bedienen, is debt advisory & financial restructuring boutique Avaxa doorlopend op zoek naar ambitieuze aanvullingen op haar team. Sterke dealflow, veel verantwoordelijkheid en klantcontact, écht impact maken op de klant en jezelf commercieel verder ontwikkelen.

Over de opdrachtgever

Avaxa is een onafhankelijk adviesboutique in Woerden die zich volledig richt op debt advisory, financiële herstructurering en capital structurings. Opdrachtgevers zijn corporates, internationale en groeiende familiebedrijven, private equity, semi-overheidsbedrijven en snelgroeiende bedrijven actief in de energietransitie. Avaxa ondersteunt bij het formuleren van financieringsstrategieën, ontwerpen van kapitaalstructuren en het implementeren en realiseren hiervan, zoals het daadwerkelijk aantrekken van nieuwe financieringen en realiseren van herfinancieringen.

Avaxa onderscheidt zich door haar pragmatische aanpak en scherpte, maar altijd op een manier waarbij alle stakeholders zich goed voelen. Kwaliteit en klantrelatie staan centraal. Avaxa voert per jaar veel opdrachten uit, de lijnen zijn kort en Avaxa bied je meer verantwoordelijkheid en klantcontact dan je waarschijnlijk nu ervaart in je werk als consultant, adviseur of bankier. Hierdoor kun je voor de klant echt het verschil maken.

Over de functie

Bij Avaxa werk je samen met het team aan het verder uitbouwen van deze toonaangevende debt advisory boutique. Werken bij Avaxa staat garant voor sterke dealflow en het in korte tijd opdoen van veel dealervaring. Met jouw ervaring heb je hier de kans om jezelf nog meer te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te krijgen over het gehele proces: van het pitchen voor opdrachten, het voeren van klantgesprekken, het strategisch meedenken over de (financierings)behoeften van de klant, het opstellen van financiële modellen en informatiememorandi, het onderhandelen met financiers tot en met het begeleiden van het documentatietraject.

Een interessante rol voor een consultant of adviseur, die meer verantwoordelijkheid zoekt in een ondernemende omgeving, zichtbaarder bij de klant wil zijn en meer impact wil maken. Of voor iemand die bij een bank werkt binnen corporate lending, leveraged finance of bijzonder beheer, die diverse, mooie klanten een écht onafhankelijk financieringsadvies wil geven en de stap wil maken naar een kleine en ondernemende boutique. Je werkt in een dynamische en dealgedreven omgeving waarin de klant altijd centraal staat. Je collega’s zijn ondernemend, ambitieus, gedreven en ‘hands-on’. Kenmerkend is hun teamspirit en liefde voor het vak. De sfeer op kantoor is informeel.

Belangrijkste criteria

  • Je hebt 1 tot 10 jaar relevante ervaring bij een Big Four, een adviesbureau of -boutique en/of bij een bank binnen corporate lending, leveraged finance of bijzonder beheer.
  • Je bent bovenmatig geïnteresseerd in dan wel je hebt al een passie ontwikkeld voor het vak financiering.
  • Je bent analytisch.
  • Je bent ondernemend, klantgericht en onafhankelijk.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
  • Je bent gedreven, proactief en team georiënteerd.

Reden van de vacature
Vanwege een toenemende opdrachtenportefeuille is Avaxa doorlopend op zoek naar ambitieuze aanvullingen op haar team.

Contact
Ben je financieringsexpert – of heb je de ambitie je hierin verder te specialiseren – en wil je meebouwen aan het ambitieuze en groeiende Avaxa? Neem dan contact op met Mignon Coolegem, tel. 06-153 38 567of Desi Kereh, tel 06 531 20 587, of mail je CV en korte motivatie naar mignon.coolegem@avaxa.nl of desi.kereh@avaxa.nl