WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM

Avaxa Debt Advisors breidt uit! Wij zijn op zoek naar zowel professionals met verschillende ervaringsniveaus als naar stagiaires. Wanneer je:

  • Ervaring hebt in Corporate Lending, Leveraged Finance en/of Bijzonder Beheer binnen een bank, credit fund, adviseur of boutique;
  • Het geven van écht onafhankelijk advies over (her-)financieringen aan corporates, familiebedrijven, private equity en semipublieke ondernemingen aanspreekt;
  • Op zoek bent naar een meer ondernemende en informele werkomgeving om in te excelleren en je verder in te ontwikkelen

Stuur je cv en motivatie naar:

INFO@AVAXA.NL

Ben jij onze nieuwe enthousiaste collega?

WIJ ZIJN MOMENTEEL OP ZOEK NAAR:

MANAGER DEBT ADVISORY & FINANCIAL RESTRUCTURING

Écht onafhankelijk advies verstrekken over (her)financieringen en financiële herstructureringen? Debt advisory & financial restructuring boutique Avaxa zoekt een manager voor haar groeiende klantenbasis van familiebedrijven, corporates en PE. Sterke dealflow, veel verantwoordelijkheid en klantcontact, écht impact maken op de klant en jezelf commercieel verder ontwikkelen.

Over de opdrachtgever
Avaxa is een onafhankelijk adviesboutique in Maarssen die zich volledig richt op debt advisory, financiële herstructurering en kapitaalstructuuradvies. Opdrachtgevers zijn corporates, internationale en groeiende familiebedrijven, private equity en semi-overheidsbedrijven. Avaxa ondersteunt bij het formuleren van financieringsstrategieën, ontwerpen van kapitaalstructuren en implementeren en realiseren van financieringsstrategieën en -structuren.

Avaxa onderscheidt zich door haar pragmatische aanpak en scherpte, maar altijd op een manier waarbij alle stakeholders zich goed voelen. Kwaliteit en klantrelatie staan centraal. Avaxa voert per jaar veel opdrachten uit, de lijnen zijn kort en als manager krijg je bij Avaxa meer verantwoordelijkheid en klantcontact dan je waarschijnlijk nu ervaart in je werk als consultant, adviseur of bankier. Hierdoor kun je voor de klant echt het verschil maken. 

Over de functie
Als manager werk je samen met het team aan het verder uitbouwen van deze toonaangevende debt advisory boutique. Werken bij Avaxa staat garant voor het in korte tijd opdoen van veel dealervaring. Met jouw ervaring heb je hier de kans om je zelf nog meer te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te krijgen over het gehele proces: van het pitchen voor opdrachten, het voeren van klantgesprekken, het strategisch meedenken over de (financierings)behoeften van de klant, het opstellen van financiële modellen en informatie memorandi, het onderhandelen met financiers tot het begeleiden van het documentatietraject.

Een interessante rol voor een senior consultant of manager met een relevante achtergrond bij een consultingbureau of -boutique, die meer verantwoordelijkheid zoekt in een ondernemende omgeving, zichtbaarder bij de klant wil zijn en meer impact wil maken. Of voor iemand die bij een bank werkt binnen corporate lending, leveraged finance of bijzonder beheer, die diverse, mooie klanten een écht onafhankelijk financieringsadvies wil geven en de stap wil maken naar een kleine en ondernemende boutique. Je werkt in een dynamische en dealgedreven omgeving waarin de klant altijd centraal staat. Je collega’s zijn ondernemend, ambitieus, gedreven en ‘hands-on’. Kenmerkend is hun teamspirit en liefde voor het vak. De sfeer op kantoor is informeel.

Belangrijkste criteria

  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante ervaring bij een consultingbureau of -boutique en/of bij een bank binnen corporate lending, leveraged finance of bijzonder beheer.
  • Je hebt passie voor het vak financiering.
  • Je bent analytisch.
  • Je bent ondernemend, klantgericht en onafhankelijk.
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig.
  • Je bent gedreven, proactief en team georiënteerd.

Reden van de vacature
Vanwege een toenemende opdrachtenportefeuille is Avaxa per direct op zoek naar een manager om hun team te versterken 

Contact
Ben je financieringsexpert – of heb je de ambitie je hierin verder te specialiseren – en wil je meebouwen aan het ambitieuze en groeiende Avaxa? Neem dan contact op met Martijn Mouwen, tel. 06-57799777 of mail je cv en korte motivatie naar Martijn Mouwen, martijn.mouwen@avaxa.nl.