OVER AVAXA

Na succesvolle carrières in wholesale banking en internationale adviespraktijken hebben wij bewust de stap naar het ondernemerschap gezet. Aangestoken door de vele ondernemingen waarmee wij in de loop van de jaren hebben mogen werken, hebben wij de ambitie om een nieuwe toonaangevende debt advisory boutique op en uit te bouwen. Een boutique die bij Nederlandse Corporates, (internationaliserende en groeiende) familiebedrijven, private equity en haar portfolio bedrijven top of mind is als het gaat om ‘triple A’ advies op het vlak van financieringsadvies, financiële herstructurering en kapitaalstructuuradvies.

Precies dat is wat ons dagelijks energie geeft. Met meer dan honderd jaar aan gecombineerde financieringservaring stellen wij onze cliënten in staat om met vertrouwen beslissingen te nemen, wetende dat de betrokkenheid van Avaxa ervoor zorgt dat hun financiering passend en houdbaar is voor de lange termijn, tegen de beste voorwaarden die beschikbaar zijn in de huidige financieringsmarkten.

WAAROM AVAXA

Allround financieringsadvies boutique

Echt onafhankelijk en onpartijdig advies

Doorgewinterde en hands-on ondersteuning, met een no-nonsense en ‘can do'-mentaliteit

100+ jaar gecombineerde financieringsexpertise

Wij spreken de taal van ondernemer, aandeelhouder, Financieel Directeur, Treasurer, Raad van Commissarissen en financier

NEEM CONTACT OP

ONS TEAM


Maak kennis met onze experts die u meer dan 100 jaar gecombineerde financieringservaring bieden

LEES MEER

CARRIÈRE


Wij zijn altijd op zoek naar mensen die ons team verder kunnen versterken, zowel (ervaren) professionals als stagiaires. Bekijk onze vacatures door op ‘Lees Meer’ te klikken.

LEES MEER

CONTACT


Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op

NEEM CONTACT OP