MEER DAN 100 JAAR GECOMBINEERDE DEBT ADVISORY ERVARING IN NEDERLAND EN INTERNATIONAAL

Avaxa biedt volledig onafhankelijke debt advisory diensten aan Nederlandse en buitenlandse bedrijven. Of het nu gaat om het aantrekken van financiering voor groei, herfinanciering, leveraged acquisitiefinanciering voor bedrijfsovernames of (leveraged) herkapitalisaties.

Voor uw onderneming structureert en arrangeert Avaxa financiering op maat die haalbaar, houdbaar en geschikt voor de lange termijn zijn. Door onze 100+ jaar gecombineerde debt advisory ervaring spreken wij de taal van de ondernemer, aandeelhouder, investeerder, Financieel Directeur, Treasurer, Raad van Commissarissen en financier waardoor wij in staat zijn uw business case te vertalen naar de taal van financiers.

Debt advisory voor uw onderneming

Met uw belang als uitgangspunt slaan wij een brug naar de financiers in ons uitgebreide en fijnmazige netwerk bestaande uit binnenlandse en buitenlandse traditionele en alternatieve financiers. Via ons netwerk vinden wij een solide en duurzame houdbare financieringsoplossing voor uw onderneming.

Voor uw onderneming onderhandelt Avaxa Debt Advisors op het scherpst van de snede. Maar wel op een manier waar alle stakeholders zich goed bij voelen. Wij richten ons op die voorwaarden en condities van zakelijke financiering die haalbaar zijn. Wij halen ruis uit processen waardoor de onderhandelingen gaan over de zaken die er echt toe doen. Wij houden alle voor u relevante voorwaarden van de financiering scherp in het oog en dus niet ‘alleen’ de prijs. Wij kijken naar wat uw onderneming nodig heeft en wat bij uw onderneming past. Uitsluitend uw belang bepaalt ons advies. Voor uw onderneming resulteert dit in de beste voorwaarden en condities die realiseerbaar zijn in de huidige financieringsmarkten.

WAAROM AVAXA DEBT ADVISORY

Onze uitgebreide ervaring en reputatie van dealmakers maken ons tot zeer geloofwaardige onderhandelaars tegenover potentiële financiers

Wij onderhandelen op het scherpst van de snede voor uw onderneming

Wij beschikken over een fijnmazig netwerk van nationale en internationale traditionele en alternatieve financiers

Wij beheersen en managen het (her-)financieringsproces van begin tot eind.

NEEM CONTACT OP

OUR DEBT ADVISORY SERVICES

HERFINANCIERING


Avaxa structureert en arrangeert de herfinanciering van bestaande schulden, bijvoorbeeld vanwege de naderende vervaldatum of de noodzaak om de financieringsbasis te verbreden. Avaxa ondersteunt bij het aanpassen van bestaande financiering in uw voordeel of om deze uit te breiden. Wij houden alle relevante voorwaarden en condities van de financiering scherp in het oog en niet ‘alleen’ de prijs.

LEES MEER

ACQUISITIEFINANCIERING


Avaxa verzorgt sell-side lender education en buy-side acquisitiefinancieringstrajecten, waarbij Avaxa zich houdt aan de strikte deadlines van het M&A-proces. Wij zijn in staat dual-track processen uit te voeren door zowel traditionele als alternatieve kredietverstrekkers uit te nodigen om de competitieve spanning te maximaliseren. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de acquisitie zelf en de andere relevante werkstromen.

LEES MEER

GROEIFINANCIERING


Avaxa ondersteunt bij het aantrekken van aanvullende financiering zodat u over voldoende financiering beschikt om uw beoogde groeipad te realiseren. Vooraf identificeren wij geschikte financieringsinstrumenten en financieringsstructuren. Op basis van deze financieringsmogelijkheden en uw voorkeuren ontwikkelen wij een blauwdruk van een optimale financieringsstructuur, die uw groeidoelstellingen mogelijk maakt.

LEES MEER

ONTMOET ONS DEBT ADVISORY TEAM


Martijn Mouwen
Partner

martijn.mouwen@avaxa.nl
06-5 77 99 777
Zie profiel

Lonneke Arntz
Partner

lonneke.arntz@avaxa.nl
06-5 777 888 6
Zie profiel