MARTIJN MOUWEN


Na 13 jaar werkzaam te zijn geweest in wholesale banking was ik van 2010-2016 verbonden aan PwC. Binnen PwC was ik eindverantwoordelijk voor het succesvol ‘from scratch’ opbouwen en leiden van een van de toonaangevende debt advisory-praktijken van Nederland, gericht op corporates, (internationaliserende) familiebedrijven en Private Equity. Samen met mijn team heb ik een groot aantal (inter-)nationale (her-)financieringen succesvol afgerond met een dealomvang van EUR 5 miljard. Ik was 4 jaar op rij genomineerd in de categorie “Best Debt Advisor” bij de jaarlijkse M&A Awards. Ik heb besloten dat ik mijn drive voor cliënten, financiering én ondernemerschap in wil zetten om een nieuwe toonaangevende debt advisory boutique op te bouwen. Samen met Lonneke Arntz heb ik in 2016 Avaxa debt advisors opgericht.

“Voor ondernemingen een financiering arrangeren waarmee ze hun strategie en doelstellingen kunnen realiseren en waar ze jaren mee door kunnen. Tegen de best mogelijke voorwaarden en condities die er in de financieringsmarkten te verkrijgen zijn. Dat is waar ik dagelijks energie van krijg.”

LONNEKE ARNTZ


In 19 jaar Rabobank heb ik een brede en ruime ervaring opgedaan in de Nederlandse corporate en grootzakelijke (her)financieringsmarkt. Mijn ervaring bestaat uit een brede range van wholesale banking activiteiten. Van het origineren en structureren van (her-)financieringen tot financiële herstructureringen. Na een aantal jaren leiding gegeven te hebben aan een financieringsteam dat 50 ondernemingen bediende met een financieringsomvang van EUR 4 miljard, was ik van 2011-2016 actief in bijzonder beheer. Daar heb ik diverse complexe, omvangrijke financiële herstructureringen succesvol afgerond. Ik heb besloten dat ik mijn drive voor cliënten, financiering én ondernemerschap in wil zetten om een nieuwe toonaangevende debt advisory boutique op te bouwen. Samen met Martijn Mouwen heb ik in 2016 Avaxa debt advisors opgericht.

“Mijn ervaring leert dat een financiële oplossing bijna altijd voor handen is. Ook in complexe en moeilijke situaties, maar dat de dynamiek tussen alle stakeholders en de wijze waarop deze geregisseerd wordt bepalend is voor het resultaat. Het creëren van draagvlak voor een lange termijn oplossing en herstel van vertrouwen is essentieel in een herstructureringstraject.”

BERT GREVEN


Na ruim 40 jaar Rabobank, waarvan 22 jaar in Financial Restructuring, wil ik graag mijn ervaring actief in blijven zetten. Per 2020 heb ik mij aangesloten bij Avaxa als Associate Partner. In mijn loopbaan heb ik brede ervaring opgedaan in het oplossen van financiële vraagstukken. De laatste 15 jaar heb ik een groot aantal grote en complexe herstructureringen – met veel verschillende belanghebbenden – succesvol afgerond. Ik heb nog steeds energie en drive die ik graag gebruik om cliënten van Avaxa te helpen hun (financiële) doelen te bereiken. Ik heb bewust voor Avaxa gekozen omdat het een enthousiast team is dat de drive heeft en hard op weg is om een toonaangevende debt advisory boutique te worden.

“Kernbegrippen in dit vak zijn wat mij betreft: luisteren naar de klant, analyseren, concluderen en implementeren. Daarbij zijn alle stakeholders belangrijk en is het vooraf vaststellen van reële doelstellingen essentieel”.

MEINARD ASJES


In 5 jaar bij KPMG Debt Advisory team heb ik een uitgebreide ervaring opgedaan in het adviseren over financiering in de breedste zin van het woord: van het in kaart brengen van financieringsopties tot en met het succesvol begeleiden van (internationale) financieringstransacties. Dit betrof een diverse klantengroep, waaronder Nederlandse (large) corporates, private equity partijen alsook ondernemingen in de (semi-)publieke sector. Na met veel plezier bij KPMG gewerkt te hebben, heb ik in september 2021 de overstap gemaakt naar Avaxa om haar positie als toonaangevende debt advisory boutique verder te verstevigen.

“Het mooiste aan dit werk voor mij is dat iedere onderneming en haar situatie uniek is. Dit vraagt om de juiste mix van kennis, creativiteit en samenwerking met onze klant om de meest passende financieringsoplossing te realiseren.”