HET STRUCTUREREN EN REALISEREN VAN FINANCIERINGSOPLOSSINGEN DIE DE GROEI VAN UW ONDERNEMING OP DE LANGE TERMIJN FACILITEREN

Wij helpen u bij het aantrekken van groeifinanciering, om de realisatie van uw beoogde groeistrategie te faciliteren. Wij geloven in de ‘financiering volgt strategie’ filosofie. Op die basis beoordelen wij de strategie en financiële ontwikkeling van uw onderneming. Wij substantiëren de bijbehorende financieringsbehoefte van uw onderneming op basis van uw strategie en beoordelen deze vervolgens op haalbaarheid bezien vanuit het perspectief van potentiële financiers.

Deskundige en ervaren adviseur voor groeifinanciering

Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen van financierbare financiële projecties en het opstellen van een flexibel financieel model. Vooraf identificeren wij mogelijk geschikte financieringsinstrumenten, financieringsbronnen en financieringsstructuren. Op basis van deze financieringsmogelijkheden en de voorkeuren van uw onderneming ontwikkelen wij een blauwdruk van de gewenste en best passende financieringsstructuur die uw groeidoelstellingen mogelijk maakt.

Wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde financieringsoplossing en/of financier. Bij groeifinanciering kijken wij naar wat uw onderneming nodig heeft en wat bij uw onderneming past. Uitsluitend uw belang bepaalt ons advies.

WAAROM AVAXA GROEIFINANCIERING

Wij hebben expertise in een breed scala aan financieringsinstrumenten en -structuren

Wij zijn volledig onafhankelijk: wij hebben geen voorkeur voor een bepaalde financieringsoplossing en/of financier

Wij beschikken over een fijnmazig netwerk van binnenlandse en buitenlandse traditionele en alternatieve financiers

NEEM CONTACT OP

Groei kan vele vormen aannemen, waarvoor Avaxa specifieke financieringsoplossingen structureert, waaronder:

  • Een ‘hunting line’ voor groei middels acquisities
  • Het aantrekken van nieuwe / additionele financiering om te voorzien in organische groei
  • Een CAPEX faciliteit om investeringen in vaste activa te financieren
  • Een werkkapitaal / 'asset-based' faciliteit om geld vrij te maken uit het werkkapitaal
  • Een (revolverende) Accordeon Faciliteit

HERFINANCIERING


Avaxa structureert en arrangeert de herfinanciering van bestaande schulden, bijvoorbeeld vanwege de naderende vervaldatum of de noodzaak om de financieringsbasis te verbreden. Avaxa ondersteunt bij het aanpassen van bestaande financiering in uw voordeel of om deze uit te breiden. Wij houden alle relevante voorwaarden en condities van de financiering scherp in het oog en niet ‘alleen’ de prijs.

LEES MEER

ACQUISITIEFINANCIERING


Avaxa verzorgt sell-side lender education en buy-side acquisitiefinancieringstrajecten, waarbij Avaxa zich houdt aan de strikte deadlines van het M&A-proces. Wij zijn in staat dual-track processen uit te voeren door zowel traditionele als alternatieve kredietverstrekkers uit te nodigen om de competitieve spanning te maximaliseren. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op de acquisitie en de andere relevante werkstromen.

LEES MEER

ONTMOET ONS GROEIFINANCIERING TEAM


Martijn Mouwen
Partner

martijn.mouwen@avaxa.nl
06-5 77 99 777
Zie profiel

Lonneke Arntz
Partner

lonneke.arntz@avaxa.nl
06-5 777 888 6
Zie profiel