WIJ ARRANGEREN BEDRIJFSOVERNAME FINANCIERING ZODAT U ZICH KUNT RICHTEN OP HET AFRONDEN VAN DE ACQUISITIE

Avaxa ondersteunt u bij sell-side lender education en bij het aantrekken van financiering om uw beoogde bedrijfsovername te faciliteren. Wij zetten ons fijnmazige netwerk van nationale en internationale traditionele en alternatieve financiers, inclusief kredietfondsen, in uw voordeel in. Wij kunnen snel inzicht verschaffen in de mogelijkheden van de verschillende soorten financiers en de verschillende beschikbare financieringsinstrumenten, van asset based tot senior financiering en van unitranche tot mezzanine financiering. De initiële marktpeiling van Avaxa geeft u vroeg in het proces van bedrijfsovername financiering een goede indicatie van wat er mogelijk is in termen van schuldbedrag, type financiering en tegen welke voorwaarden.

Bedrijfsovername financieringsmogelijkheden

Door zorgvuldig de juiste potentiële financiers te selecteren zijn wij in staat om een competitief financieringsproces voor u uit te voeren terwijl wij ons aan de strikte deadlines van het M&A-proces houden. Hierdoor kunt u zich volledig focussen op de acquisitie en andere werkstromen zoals due diligence.

Om opties voor u te creëren, zijn wij in staat om een dual-track-proces te runnen (kredietfonds / alternatieve kredietverstrekker versus traditionele bancaire kredietverstrekker), om zo voldoende en gecommitteerde overnamefinanciering te garanderen bij het closen van de transactie. Onze reputatie van dealmakers met een ‘can do’-mentaliteit maakt ons zeer geloofwaardige onderhandelaars. Door onze actuele kennis van de financieringsvoorwaarden zijn wij in staat scherp te onderhandelen, op een voor alle betrokken stakeholders bevredigende manier.

WAAROM AVAXA OVERNAMEFINANCIERING

Wij beschikken over een fijnmazig netwerk van binnenlandse en internationale traditionele en alternatieve financiers

Onze uitgebreide ervaring en reputatie van dealmakers maken ons tot zeer geloofwaardige onderhandelaars tegenover potentiële financiers

Wij onderhandelen op het scherpst van de snede voor uw onderneming

Debt advisory is de kern van ons werk – niet meer en niet minder

NEEM CONTACT OP

HERFINANCIERING


Avaxa structureert en arrangeert de herfinanciering van bestaande schulden, bijvoorbeeld vanwege de naderende vervaldatum of de noodzaak om de financieringsbasis te verbreden. Avaxa ondersteunt bij het aanpassen van bestaande financiering in uw voordeel of om deze uit te breiden. Wij houden alle relevante voorwaarden en condities van de financiering scherp in het oog en niet ‘alleen’ de prijs.

LEES MEER

GROEI FINANCIERING


Avaxa ondersteunt bij het aantrekken van aanvullende financiering zodat u over voldoende financiering beschikt om uw beoogde groeipad te realiseren. Vooraf identificeren wij passende financieringsinstrumenten en financieringsstructuren. Op basis van deze financieringsmogelijkheden en uw voorkeuren ontwikkelen wij een blauwdruk van een optimale financieringsstructuur, die uw groeidoelstellingen mogelijk maakt.

LEES MEER

ONTMOET ONS ACQUISITIEFINANCIERING TEAM


Martijn Mouwen
Partner

martijn.mouwen@avaxa.nl
06-5 77 99 777
Zie profiel

Lonneke Arntz
Partner

lonneke.arntz@avaxa.nl
06-5 777 888 6
Zie profiel